Kulttuuriperuna: Upota itsesi Imatran kulttuurielämään!


Ketkä ovat tarjonneet herkullista ja ainutlaatuista makua Imatran kulttuuritarjontaan? Kuka on noussut pellosta maukkaimpana kulttuuriperunana? Kenellä on ollut sormet mullassa? Kuka itää Imatran kulttuurivarhaisperunaksi?

Äänestä Vuoden kulttuuriperuna!
Kulttuuriperuna on Imatran uudenlainen kulttuuripalkinto, joka perustuu yleisöäänestykseen. Palkinto on tarkoitettu nostamaan esiin niitä tahoja ja henkilöitä, jotka tekevät arvokasta työtä Imatran kulttuurielämän eteen. Kuka tai ketkä sinusta ansaitsisi palkinnon?

Miksi peruna?
Peruna on monipuolinen ja maukas kasvis, joka sopii monenlaisiin ruokalajeihin. Se on myös perustavaa laatua oleva osa suomalaista ruokakulttuuria. Samalla tavalla Imatran kulttuurielämä on monimuotoista ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuriperuna symboloi tätä monimuotoisuutta ja sitä, että jokaisella on mahdollisuus olla osa Imatran kulttuurielämää.

Äänestys tapahtuu lomakkeen ja somen kautta

Kulttuuriperuna-voittajat

Vuoden 2024 Kulttuuriperuna on

Kulttuuripaja Mansikka


Kulttuuripaja Mansikka tarjoaa vertaisohjattua toimintaa, mielekästä tekemistä ja tukea arjen haasteisiin 18-35-vuotiaille.

Etelä-Suomen Klubitalo Eskot ry:n kolmivuotinen hanke, jota rahoittaa STEA.

Pajalla voit osallistua erilaiseen ryhmätoimintaan tai tulla paikan päälle vaan hengailemaan. Kulttuuripajalla järjestetään myös erilaisia teemapäiviä ja retkiä. Mansikassa mihinkään ei vastata "ei", vaan pyritään yhteisönä pohtimaan mitä ja miten ideat on mahdollista toteuttaa.
Jokaisen ajatus on yhtä tärkeä.


Seuraa heitä somessa!
Facebook: Kulttuuripaja Mansikka
Instagram: kulttuuripaja_mansikka

Tiktok: kulttuuripajamans